Nu elektrifierar vi Örebro

Är det något vi på Örebro Ölcafé gillar mer än öl så är det svårt att komma på något. Men en sak som är säker är att vi också gillar den gröna omställningen. Som vi tidigare berättat har vi satt upp flera laddboxar på vår parkering så att våra kunder som tar bilen kan ladda sina bilar medan de njuter av god öl. Och i förarens fall gäller självklart alkoholfri öl, drick inte och kör bil barn! Den som kör ska alltid vara nykter och så är det med det.

Nu har vi även startat en satsning för att främja elcyklar Örebro eftersom vi tycker att detta är ett väldigt bra sätt att ta sig fram i staden. Detta innebär att vi kommer att ha flera olika initiativ för att främja detta. Ett sådant kommer vi att köra nu på fredag då alla kan använda sina kvitton för att vara med i utlottningen av en sprillans ny elcykel. Allt du behöver göra är alltså att komma in till oss och inmundiga en immig pilsner och sedan spara kvittot så har du chansen att vinna en elcykel. Visst är det fantastiskt?!

Vi kommer också att ställa ut ett nytt cykelställ utanför vår entré där alla med cykel eller elcykel kan låsa in sin hoj i ett säkert bås som bara kan öppnas med en personlig kod. Detta för att vi vill uppmuntra fler besökare att ta cykeln till oss. Särskilt nu på sommaren är det ju alldeles underbart att cykla och vi kan varmt rekommendera en cykeltur här i centrala Örebro för att njuta av alla de vackra vyer som finns här.

Ja, det är verkligen häftiga tider vi har framför oss. Något som är väldigt bra med elcyklar är att man inte behöver ta i lika mycket i exempelvis uppförsbackar eftersom man får hjälp på traven.