Årets öldagar är slut

Igår var det mycket folk här. Vi hade fem stycken ölprovningar under dagen och det blev riktigt bra. Vissa personer hade aldrig varit här förut, men det flesta var återkommande gäster, vilket känns bra. Det är många som kommer tillbaka år efter år till våra stora stora öldagar. Inte så konstigt egentligen, för det är ett jaekla drag och mycket god öl. Ofta har vi öl som folk aldrig har smakat och det beror på vårt unika samarbete med många bryggerier runtom i världen – i synnerhet svenska bryggerier. Svenska bryggerier är i jämförelse med andra bryggerier i världen så mycket bättre. Ölen smakar bättre, det är snyggare design, hemsidorna är bättre, ja, i princip allt är lite bättre.

Som sagt, mycket folk igår och det hade inte gått att få in några fler personer. Det var knök som man säger. Nästan för mycket folk – om jag ska vara ärlig, men det funkade. Är det så mycket folk så blir det också ganska stökiigt, men då går jag bara in på städfirmamalmö.se och bokar städ av hela lokalen. Det är smidigt, går snabbt och jag blir alltid nöjd med resultatet. Det blir rent helt enkelt, mycket rent!

Nästa år blir det dock i en annan lokal. Vi måste ha en större lokal. den här lokalen är för liten för det stora intresset som visades. Så vi får se vad vi hittar för lokal. Jag är ganska specifik och noggrann i ina val av lokaler. Det är inte bara att första bästa. Det ska finnas en bra energi i rummet och den ska ha potential för våra inredare. Det behöver inte vara nytt, absolut inte. Snarare så får det hellre vara slitet, industriellt är att föredra, eller föredra, det är et måste. Industriell känsla måste finnas. Nu vet ni det. Hör av er om ni har några tips. Hej!