Äntligen har vi skaffat elbil

Ni har frågat, vi har lyssnat. Vi vet att ni är många som velat att vi ska erbjuda hemkörning av vår fantastiska mat. Våra sallader, smörgåsar och wraps har varit väldigt populära och många av er kunder har frågat om vi inte kan starta hemkörning eller ansluta oss till Foodora – för det skulle vara så gott att kunna beställa hem det till myset en fredagskväll eller för att bota baksmällan en söndagsförmiddag.

Vi har inte velat köra runt med bilar i staden av miljöskäl, så därför har vi avvaktat med att erbjuda detta. Men nu har vi äntligen köpt in en elbil – så nu kommer vi att kunna erbjuda snabb och miljövänlig hemkörning. Detta kommer vi att erbjuda från och med nästa vecka.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till Laddbox Örebro som hjälpt oss installera vår laddbox här vid caféet. Att kunna ladda elbilen på plats och snabbt ge oss ut på vägarna så fort vi har fått en beställning är något som kommer att vara väldigt viktigt för vår verksamhet och detta vill vi givetvis se till att ta vara på.

Som ni förstår så kommer vi endast att erbjuda hemkörning av mat. Det kommer inte gå att beställa hemkörning av öl och detta är ju för att lagen dikterar att försäljning endast får ske här där vi har tillstånd att sälja alkoholhaltig dryck, det vill säga i våra lokaler.

Vi hoppas att ni som vill beställa hem maten tycker att den är god även utan vår goda öl att skölja ner den med.

För att beställa hem mat går det bra att ringa oss. Vi jobbar också på att ordna en funktion som gör att vi kan ta emot beställningar direkt på vår hemsida.

Vi kommer att ge er mer information om detta så fort denna funktion är färdigbyggd.