En ny, härlig uteplats är på plats

Hej ölälskare och vänner av Örebro Ölcafe,

En plats där gemytlighet, umgänge och fantastiska smaker alltid står i centrum. Vi har alltid haft en vision om att skapa en miljö där våra gäster kan sitta ner, koppla av och njuta av en härlig stund, oavsett om det är soligt, regnigt eller något däremellan. Och idag, med glädje och en viss förväntan, vill vi dela med oss av en nyhet som vi tror kommer att förhöja era framtida besök hos oss ännu mer.

När vi drömde om att expandera vår utomhusmiljö till något ännu mer inbjudande, stötte vi på många alternativ. Men vi ville ha något mer än bara utförande – vi önskade en partner i byggprocessen som kunde förstå vår vision och hjälpa oss att förverkliga den med samma passion som vi har för våra öl.

Efter noggrann forskning och överväganden vände vi oss till xab.nu, hemsidan till X i Sverige AB, för att ge liv till vår nya, inbjudande uteplats. Och vi kunde inte vara mer nöjda med detta beslut!

X i Sverige AB har inte bara varit utförare av markarbeten och byggnation. De har varit verkliga samarbetspartners i varje steg på vägen, alltid lika engagerade i projektet som vi varit. Från de första diskussionerna till den färdiga uteplatsen har deras team visat en förståelse och en entusiasm som har varit helt ovärderlig.

Nu när vår nya uteplats står där, klar att välkomna er alla, kan vi genuint säga att vi är stolta över varje sten, varje planka och varje litet detaljarbete som lagts ner. Vi är övertygade om att ni kommer att känna detsamma, för den atmosfär som nu råder här är lika varm och välkomnande som den öl vi serverar.

Till våren och sommaren, där vi hoppas på många soliga dagar och ljumma kvällar, ser vi fram emot att se er alla njuta av både goda drycker och vår nya uteplats. En plats där gamla vänner möts och nya bekantskaper knyts, allt under den öppna himlen.

Ett hjärtligt tack till X i Sverige AB och till alla er som gör Örebro Ölcafe till en så fantastisk plats att vara på. Vi ser fram emot att skapa fler minnen tillsammans med er, i vår nya utomhusmiljö.